ABC-huis - familieweekend

Spelenderwijs leren in het Brusselse ABC-huis

Beleef in de architectuurstudio de basiselementen die de kwaliteit van een ruimte bepalen, bouw bruggen of wolkenkrabbers, ontdek de uitgebreide bibliotheek en creëer je eigen droomhuis.

Sinds begin 2008 heeft ART BASICS for CHILDREN een eigen plek in Brussel: het ABC-huis. Je vindt er een cinema- en theaterzaaltje, verschillende ateliers, een kindvriendelijke keuken, een grote studioruimte en hun eigen kantoren. Het ABC-huis is opgevat als een grote interactieve studio. Afhankelijk van het thema wordt de opstelling continu aangepast, waarbij actieve en rustige zones elkaar afwisselen. Er worden activiteiten georganiseerd voor scholen en groepen, ook creatieve ateliers, vakantiestages, familieweekends en rondleidingen en vormingen voor leerkrachten en studenten.

Familieweekend: zaterdag 10 en zondag 11/10 van 10 tot 17 u (vrij in en uit)

Rondleidingen in de in aanbouw zijnde nieuwe vleugel van het ABC-huis: zondag 11/10 van 10 tot 16 u, telkens op het uur.

Informatieworkshop rond schoolarchitectuur, creatieve leeromgevingen en participatieve ontwerpprocessen: vrijdag 09/10 om 19 u.

Reserveren is aangeraden: 02 502 00 27, mail@abc-web.be

Mijn Dag ❤ / Mijn reservaties
Je moet ingelogd zijn om
te kunnen toevoegen aan 'mijn dag'.