Expo en rondleidingen in de Noordrand van Brussel

In het verlengde van het PeriFeria Festival (www.periferiafestival.be) vinden tijdens de Dag van de Architectuur verschillende rondleidingen en presentaties plaats in de Noordrand van Brussel, in het grensgebied tussen Brussel en Vlaanderen in de omgeving van Buda en Broek.

In De Kruitfabriek kunt u van 11u tot 17u de tentoonstelling 'In Perispectief' bezoeken. De tentoonstelling geeft toelichting over de verschillende onderzoeksprojecten die de laatste jaren met betrekking tot de Noordrand gevoerd werden. Atelier Productive BXL van Architecture Workroom, het Metropolitan Landscapes project van de Vlaams Bouwmeester, Re:Work van STeR* en La Cambre LoUIsE, het ontwerpend onderzoek in het kader van T.OP Noordrand, en het ruimtelijk onderzoek van oa. XDGA, Achtergael Architecten, 51N4E en Desmet Vermeulen in het kader van Watersite en de herontwikkeling van de wijk Broek, worden in de kijker gezet. 

Gekoppeld aan de tentoonstelling zullen de architecten van Architecture Workroom, 51N4E, De Smet Vermeulen, Studio Surplus en 1010 ook naar de Kruitfabriek afzakken. Zij zullen uitleg geven bij hun respectievelijke (onderzoeks-)projecten en bezoekers in de omgeving rondleiden.

Al de rondleidingen en presentaties vinden plaats of vertrekken vanuit de Kruitfabriek, Steenkaai 44, 1800 Vilvoorde.

Meer info over de expo en de rondleidingen kunt u vinden onder het programma voor Vlaams-Brabant. 

Mijn Dag ❤ / Mijn reservaties
Je moet ingelogd zijn om
te kunnen toevoegen aan 'mijn dag'.