Praktisch

Op zondag 11 oktober 2015 beleef je architectuur in heel Vlaanderen en Brussel.
Tussen 10u en 18u kan je meer dan tachtig opengestelde gebouwen bezoeken en deelnemen aan tientallen activiteiten.

Op  deze site vind je gedetailleerde informatie over alle projecten: een uitgebreide beschrijving, een plan, de bereikbaarheid met het openbaar vervoer en slimme links naar andere interessante projecten uit het programma.

Verzamel alle interessante gebouwen en activiteiten in Mijn Dag. Zo heb je op 11 oktober alles handig bijeen!
 

OPEN GEBOUWEN en ACTIVITEITEN

Opengestelde gebouwen zijn vrij toegankelijk tussen 10u en 18u, tenzij anders vermeld.

Rondleidingen worden gegeven door de architect of een deskundige gids. Ze zijn gratis, tenzij anders vermeld. Noteer goed wanneer ze starten en wees op tijd.

Activiteiten zoals wandel- en fietstochten, tentoonstellingen, lezingen, debatten en masterclasses, hebben meestal een stipt aanvangsuur. Wees op tijd. Als je deelneemt aan een fietstocht, breng dan zelf een rijwiel mee. De organisatoren van de Dag van de Architectuur verhuren geen fietsen.

Reserveren is meestal verplicht voor rondleidingen en activiteiten. Klik op ! om te reserveren. Als een rondleiding of activiteit volzet is, proberen we een extra moment te organiseren.

TOEGANKELIJKHEID

Alle gebouwen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers, tenzij anders vermeld. Indien nodig kan je een beroep doen op een VAi-host.

BETALEN

Voor sommige activiteiten moet je een klein bedrag betalen. Je kan online reserveren en betalen met creditcard of bancontact. Online betalen is gratis. Indien je niet online betaalt, wordt er een administratiekost van € 1 per ticket aangerekend. Stuur in dat geval een mail met met de gewenste reservatie naar stefan.siffer@vai.be. Wij sturen je vervolgens een betalingsverzoek.

Contact

Dag Van de Architectuur 2015
Vlaams Architectuurinstituut vzw
Jan van Rijswijcklaan 155
2018 Antwerpen
Tel.: 03 242 89 70
e-mail: info@vai.be

 

 

 

 

Mijn Dag ❤ / Mijn reservaties
Je moet ingelogd zijn om
te kunnen toevoegen aan 'mijn dag'.